Projekto „Epochų ratu“ pristatymas

Projekto „Epochų ratu“ pristatymas

Taigi, atėjo laukta ilgų darbo dienų kelionės pabaiga. Šiandien yra pristatomi bei parodomi klasių susivienijimo ir įnirtingo darbo rezultatai. Trumpai apžvelkime šiandienos ryškiausius įvykius.

2A pristatymas išsiskyrė ne tik savo gera nuotaika, bet ir originaliu meniniu temos pristatymu. Adomas pristatė savo kūrybos dainą apie Lietuvos emigrantus, daina sužavėjo visą publiką.

2D mus nustebino ne tik savo pasirodymų gausa, bet ir jų kokybe. Nuo vaizdo pamokų, iki filmukų bei muzikinių galimybių parodymo, tikrai galima matyti, kad 2D į savo darbus įdėjo daug kūrybingumo, laiko ir energijos.

Tretieji pasirodė 2c klasė. Temos pateiktį pristatantys asmenys labai drąsiai kalbėjo ir, nepaisant techninių nesklandumų, išliko organizuoti. Klasės lankstinukai, knygos puslapiai ir komiksas pasižymi kūrybingumu, matome, jog yra įdėta daug laiko bei kantrybės. Jų pristatymas auditorijai sukėlė daug emocijų.

2b. Ši klasė puikiai susitvarkė su temos pateiktimi, pristatymas praėjo sklandžiai, be jokių trikdžių. Mokiniai kūrybingai atliko meninę temos pateiktį bei parengė linksmą, kupiną humoro elementų vaidinimą, kuris leido įdomesniu būdu susipažinti su pasirinktos asmenybės biografija.

2e pasižymėjo labai išsamiu pristatymu, kurį sudarė žymių žmonių citatos. Klasės mokinių meniniai pristatymai buvo pilni spalvingų istorinių aspektų. Labiausiai sužavėjo meninis temos pristatymas, kurio metu buvo dainuojama akapella bei grojama lietuvių liaudies instrumentu – kanklėmis. Ačiū visiems už puikius pasirodymus ir geras emocijas! Iki kitų metų!

Monika Valavičiūtė ir Miglė Dulinskaitė 2b

Komentarai išjungti.